![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
**** FoRSa****
Beni benden kim alabilir ki? bütün anılarımı silerek habersiz Eprimiş bir dantelin sararmış püskülüne Suya düşmüş bir inciyi takar gibi bedelsiz. Üşüyor kirpiklerim düşlenmiş bir busenin neminde Tanıdık bir ürperme batarken tenime belli belirsiz. Kurumuş olsa bile, duruyor işte yerli yerinde Gecikmiş yaşamımın yaşmağına sürdüğünüz tuzlu iz Yaşanmışlık var serde / sadece yaşanmışlık / hepsi bu zamanı geldiyse. el sallanmasa da gidersiniz Elim tokmakta kemiksiz,/ tuttuğum kapı tokmağı ise zilsiz Olsa da / Aşınmış kapı eskilerine tutkunluğum sürüyor hala. Kısaca / Her şey yerli yerinde / ne ola hancı? / nedir derdiniz? Neden soru işaretlerini taktınız ki serçe parmağa Diğer bütün parmaklarınızdan izinsiz? İyisi mi...! Bırakın dinlensin koynunuzda gül suyu ile yıkanmış elleriniz Ne saçınızı yolun ,ne de bu kentin adını sorun forsalığın şanıdır bu.. yelkene inat kürek çekersiniz. Ne ben isterim bozulsun tadı son deminde beş çayımın Ne de siz! kocaman öğütleri pey sürerek oyuna bu koca gövdeye işlemiş yosunları yerinden edersiniz. Eğer, Tam yemin bozduğum anda / ve / günah çıkardığım yerde Zimmet dosyalarımı önüme sererseniz. / sadece İrisimin yeşiline istem dışı kapkara bir sis olup inersiniz Bir daha asla kavak yellerini asmayı başaramam saçlarıma Ve bir daha asla deli divane aşık olamam İşte.... asıl o zaman Hazanımın sarılarına.....keskin bir bıçak gibi.... girersiniz. Susun...! Tam şimdi.... Eski ben’in yola çıktığı iskeledeyim işte Yeniden başlayacağım forsalığa/ hem de/ evet / bu kez / yelkensiz. Ve..... Bir tek şey için çok geç artık. Uslanmak benim işim değil Ağacı ancak.... yaş ise....... eğersiniz. 23/12/2004 Mine Özdemirtaş
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|