![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdan Yüreğimde
Sana aşığım biliyormusun, Hep yüreğimde taşıyorum seni, Nereye gitsem benimlesin hep, Belki hissediyorsun, Belki de umursamıyorsun beni. İlk göz göze geldiğimizde, bir kor düştü içime, Yaktın be gülüm, anlamadın Bir kuş gibi yüreğine konamadım. Aşkımı ise sana, hiç anlatamadım Arkadaşım dedim dostum dedim, Sevdiğimi sana söyleyemedim. Gözlerimle binlerce kez, Sana sevdiğimi hissettirdim Anladın mı beni, duydun mu sesimi. Bu bitmeyen *******de yine seninleyim. Yine yüreğimdesin yine bendesin, Özlemlerimde, hayalimdesin. Aşkla bakıyorum resmine, Sevdamla yanıyorum gördüğümde. Hâlâ duruyor yanağımda ki busen, Belki de bir hatıra kalacak sen den, Kalbim perişan oldu gönlümse deli, Kenetlendim yüreğine ayrılamam ki, Bu sevgi bitmez sevdim birkere seni. Her yeni gün senle doğuyor penceremde, Kuşlar aşkla cıvıldıyor şarkılar söylüyor, Güller aşkımız için açıyor bahçemde, Hüzün çiçeklerine yer yok gönlümde, Sen varsın artık sevdan yüreğimde. Menekşe Gülay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|