![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57956
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Güz'ün Adı Ölümdü!
nice güzden geçtim düşsel baharlara tutunarak örselendim yandım üşüdü kalbim kah eksildim kendimden kah ölümle öpüştüm kaptansız yolculuklardı: yeniden müjdeliyordu doğumu derbeder tutsak saatler yanıyordu ellerim seyir defteri tutarken tersine akıyordu akreple yelkovan zaman yakalarken ömrümü ensesinden kimindi o hıçkırıklarla sarsılan beden bendim! güzden kaçıp güllere sığınan akıtırken ruhumu sulara gözden ırak boşlukta karanlık kulaçlar atarak kendi sarnıcında boğulan son yoldaşımdı hayaller güzleri susturarak döndüm aranıza her acı kendine doğrulmuş bir silah her serüven kendini anlatır ancak ya gizledim öfkemi Medusa’nın saçında ya yolcuydum Nil’in kirli sarı suyunda Leonardo’da özgür bir kuştum belki mancınıklar kurarken fırtına burcunda savruldum kara cehennemlerden imler bıraktım gölgeme bakire düşlerimden solan her eskimiş gün ölümle öpüştü içimden fışkıran bahar ve çatlayan tohuma inat terk ettiğim her sarı’nın adı ölümdü : zavallı sade üşüyen ölüm unutuldu bütün diğer ölümler gibi adı ölümdü güz’ün güz’ün adı ölümdü! (07 Kasım 2003) Naime Erlaçin
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|