![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Babamı Özlüyorum
Sessiz bir çaresizlik içimi saran Kalbim yansa da, içim diyor “dayan” Kimdir burdaki günlerimi sayan Biliyorum ama söylemiyorum Denizciyim dünyada Her limana uğruyorum Bir liman var ki bildiğim Hiç uzaklaşamıyorum Dağları yakıyor ateş nefesim Korkumdan ağzımı açamıyorum Biri var ki kalbimde Onun için, ölümü öldürüyorum Karanlıklara inat, yükseliyor güneş Benim kalbim güneşlere eş Beni tutan birşeyler var, biliyorum Bir türlü yükselemiyorum Yıllarca ayrı kaldım evimden Hep edildim o güzel yerimden Dönüp bakınca hayata yeniden Acım var biliyorum, söyleyemiyorum. Vakur bir sevgidir yaşanan Dünyanın keşmekeşliğine inat Beni uzaktayım sanan Yanılıyor diyebiliyorum... Yakındayım, sana senden yakın Çağlıyor sevgiler akın akın Unutmayın beni sakın Yakında geliyorum... Bulutsuz zirveler beni çağırıyor Fırtınalı sessizlikler yaşıyorum Tatlı bir hüzün kaplıyor içimi Babamı özlüyorum.... Babamı özlüyorum.... Babamı özlüyorum.... Babamı özlüyorum.... (27.09.2002, Emirdağ) Taha Yaycı
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|