![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 8 Posts
Üye No: 918
İtibar Gücü: 1466
Rep Puanı : 960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bu sabahta senden vazgeçtim,bütün sabahlar gibi...
Güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı,oyuncak dünyamın kapılarından çıkıp,girdim insan kalabalığına... Bu sabahta senden vazgeçtim, Kanlı bir gülücük dudağımda... Bu sabahta senden vazgeçtim...İnsan kalabalıklarında kaybolursam, belki kaybolur diye düşündüğüm içimdeki aşkın,gözlerimde seni aratıyordu insan yüzlerinin tarifsiz derinliklerinde... Bu sabahta senden vazgeçtim, Paslı bir lanet dilimin ucunda... Bu sabahta senden vazgeçtim...Kadifeden Kesemi takıp dudaklarıma,bir gülücük kondurup gözbebeklerime,girdim dünyanın koynuna... Bu sabahta senden vazgeçtim Sakladığım hüznüm damarlarımda... Hatırlıyor musun bu sabahta senden vazgeçmiştim...Bu akşam da senden vazgeçiyorum; Adresimi değiştirmedim: Seni Bekliyorum... Senden Vazgeçtiğimi Görmen İçin...!! gecehan..
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabah sabah da olur mu demeyin.. oluyor işte..yine yerli.. | Myclub | Adult eski arşiv | 3 | 02-20-2009 10:15 PM |
Sabah Sabah Domalmış (No Rapid) | bulva | Adult eski arşiv | 2 | 10-29-2008 12:06 AM |
Bugün senden vazgeçtim artık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 09:54 PM |
sabah sabah biraz neşelenmek iidir:) | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-14-2007 01:00 AM |
Sabah Sabah Bu Gün Çekilmez Diyenlere... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 8 | 07-23-2006 10:32 AM |