![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Sana Sürgünüm Sevgilim
Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim Boş lafların ve yalnızlığın kalesi olmuş kalplerin Yüzündeki gülümsemeyi gün sonu çıkaran gölgelerin Zincirlerin soyut haline bağlanmışlığın Bir zamanların destansı hikayeleri olmuş kahramanların Aşka burnunu bile sokamayanların varolduğu bir şehirde Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim Gittiğim yönde inancım sağlamdır benim Sınırsız bir özgürlüktür zihnimde senli düşlerim Gerçek ismin ya da fantastik hallerin Kimseden izin almaya ihtiyaç yok sadece benim gözlerin Uzakta bir yerdir belki bana seçtiğin sürgün günlerim Yakınlığım akreple yelkovanın birbirinin peşi sıra gidişi kadar Hangi saat hangi saniye hepsi sana bakar Aynı çarkın içinde döner tüm sevilerim Algılaması olanaksızdır dışardan kimliksizlerin Yüzün sadece benim sürgün yerim En iyi karşılandığım yerdir gözlerin Sözcüklerim bulanıklaşır bazen O zaman usa vurmuş halindir zincirlerim Karanlıkta yansıman görünür Yalnız bana verdiğin anlamdır ifaden Çizilmez kağıda kalemle benzersizdir duruşun Sen bir görün yeter çıldırır tüm imgeler Sevgi dediğim şey umudu kestiğin yerde başlıyor Huzuru bozmadık ya biz, sürgün ondan bitmiyor Dilim hayatımın anlamı oluşunu anlatıyor sana Aşka yakın uzak yeterince mesafede durmayı bildik sonunda Dedim ya en baştan tüm yara izlerime inat Ben sana sürgünüm sevgilim Üstelik gönüllü bir sürgünlükte yüreğim
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|