![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güven Kaybolmasın
Sevgimle duruyorum aynı yerde Savaş sahnesine döndü ortalık Yine de kaynağım içimde Sen varsın özümde Kılıç kalkanla savunurum gerekirse Kan akar olmadı uğruna, Sonunda beyaz bayrak açarım insanlara Vazgeçmem kalbimdeki yerinden Güven sorunsalım aslında mücadele ettiğim Aşk da arkadaşlık da yakalanır sonunda güven varsa Ondan hazırım zırhımla düşman karşısına çıkmaya Karmaşanın ortasında önümü göremiyorum Sadece hislerim var elimde Sendeki karmaşayı da eklerim kendiminkine Gel birlikte çözelim Gel her şeye rağmen deneyelim diye Önce sen başla ben dinleyeyim Söyleyecek neyim kaldı ki benim bilmediğin Gücüm yok zaten cümle kurmaya Sen başla, anlat neler yaşadın Birlikte bakalım hayatına Yeter ki iletişimi kaybetmeyelim Dayandıklarımızın sonunda mükafattır sevgiden geçen hayaller Savaş meydanından geçeriz güller arasına Batmaz dikenler bundan sonra Acıya aşk kattık sonunda Aşk sendin bende Sende aşk güven verdi benle Tek tutunacak güven var elimizde Sevgilim her şeyi kaybedelim kazanırız Güven giderse ardından bakakalırız
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|