![]() |
![]() |
#15 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57926
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yakışıkalır mı Ayrılıklar
Ben öğretilenler dışına çıkamıyorum hala Sevgime sahip çıkmaktı büyüdüğüm yerlerde yüreğime işlenen Gözlerin derinindeki saflıktı beklemeyi gerektiren Yıllar..yıllar geçti üstünden Büyüdüm Çocukluğumdan uzak yerlerde belki yanlış sevdalarla yürüdüm Yine de durdum hep duygularımın arkasında Gururla çıktım her aşkın karşısına Ya şimdi Öğretilenlerle mi çelişiyorum yoksa tadı mı yok yaşantıların Senden uzak olmak çabasında zorlanırken Bastırmaya çalıştıklarım çeliştiriyor beni eskiden kalma değerlerimle Yok saymalarım sadece imkansızlıklar adına geride bıraktıklarım Şimdilerde değerler acıtıyor baksana Çünkü fazla yakınsın bana Kıyasladığımda fark yok aslında aramızda Şimdiki zaman da dili geçmiş zamanda aynı noktada Aşkı öğrendiğim sıcak diyarlardan kalma içimizdeki his Öğrendim belki dayanmayı yokluğuna Yine de sana hiç bitti noktasından bakmadım Sıradanlaştırmaya çalıştıkça takılıyor ayağım Hani karşılıklıdır ya her hissedilen Her cümle aslında aynı yerden çıkıp ötekinin aynı yerine gider ya İşte sorun bu inanç galiba Şarkılardayız yine Paylaşımların ortaklığındayız Sevdiğimiz mekanlarda Gülücüklerin gizlediği aşkı yaşıyoruz içimizin birbirinden korkan taraflarıyla Oysa susturmaya çalıştığım yerim avaz avaz bağırmada Duysana içimin çığlıklarını aşka anlam katan mecnun tarafım Gerçi değişecek miyiz duysan da Hani o kırıldığımız noktalar var ya düşlerimizle gerçeklerimizin çatıştığı anlarda Yine aynı sızı olacak galiba Korkum ikimiz adına Ben hala aynıyım Yüreği kocaman sevdalı çocuk Seni de kendim kadar iyi biliyorum aslında Ve yerine kimseyi koyamıyorum Yaşanmışlıkları düşünsem de eksik hep aynı parça Anladım Büyüdüğüm yerlerde olmayan, aşka dair bir söylem kavradım: acı.. Kendini var etmek için seçmiş sevdayı Sevgilim Yıldönümlerine gelemden kavuşur muyuz ayrılıklarımızın Biliyorum hep olduğun gibisin aslında, ben farklıyım Güven temel bir sorunsalmış sana dair sorguladıklarımda Yeni yeni anladım Yine de öğrenilenler kolay değişmiyor Çünkü halen gözlerinin ötesinden bir aşk yansıyor Şimdi yalnızsın yaşadığın mekanda Bugün paylaştığımız anlar adına kaldığımız yerden başlasak nasıl oluruz Cevabı yok sorumun çaba ondan bir adım uzakta Flu sana dair baktığım yerler Gelecek, öğrendim ki tek yürekle ite kalka gitmeyecek Dur bir düşün sevgilim Seni öyle deli sevdim ki Ondan anlamadın belki beni Oysa aynı topraklar değil miydi çocukluğumuza sürülen Aynı değerler değil miydi bizi kan çekercesine birleştiren Yakışıkalır mı ayrılıklar bunca tutan şey varken Bu seferde farklı değil bitiş cümlelerim Çünkü imkansız yok bilirim Hadi düşlemde var olalım bu gece, kapat gözlerini Hadi mucizelere yeniden inanalım Kardelenler açar yine kışımızda masalıyla Bekle zaman gelecek Şimdi varlığımız düşümüz olsun Elbet bir gün gerçek var oluşumuza gülümseyecek
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|