![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler :
4 kağıt helva 300 gr. tahin helvası 1 çorba k. kakao 50 gr. margarin portakallı bisküvi Şantisi için: 1 poşet toz şanti 4 kaşık süt tozu su Üzeri için: Çikolata sos Hazırlanışı : Tavaya 300 gr.tahin helvasını,1 çorba k.kaka ve 50 gr.margarini ekleyip karıştırarak eritip özleştirin.Zemine 1 adet kağıt helvayı alın.Üzerine eritilmiş helvayı sürün.2.kağıt helvayı üzerine kapatın.Tekrar eritilmiş tahin helvası sürün.3.kağıt helvayı tekrar kapatın.Tahin helvasını sürün.4.kağıt helvayı kapatatın.Şantisi için bir kapta 1 poşet toz şanti,4 tatlı kaşığı süt tozu ve 1 su badağından 1 parmak eksik su ilave edip mikserle çırpın.Kağıt helvalı pastayı şanti ile kaplayın. Parçalayıcıdan bisküvileri geçirip toz haline getirin.Pastanın kenarlarına bisküvileri serpin.Pastanın üzerini kremşanti ile desen yapıp süsleyin.Üzerine parçalnmış bisküviyi serpin.Üzerine çikolata sosu dökün.Pastayı buzdolabında bekletip soğuduktan sonra serivis edin.... afiyet Ollsunn
__________________
Buraya Kadarmış .. ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|