![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ab -ı Hayatımsın Atam
10 Kasımla başlayacak benim her yılım Ağlayacağım,ağlayacağım güler gibi, 10 Kasım dökülürken ağzımdan Titreyecek dudaklarım tiril tiril Sanki MUSTAFA KEMAL der gibi. Okşasın diye saçlarımı Terkedeceğim rüzgârlara, Hür eser bu toprakta yeller MUSTAFA KEMAL eser gibi. Yaşlı kirpiklerim arasından gözlerim Dalar ölüm karanlığına Seçer birini ölümsüzler içinden MUSTAFA KEMAL'i seçer gibi. Sessizliğe açılmış kulaklarım Süzer sessizlikten tek ses Bitmeyen bir âhenkle duyarım MUSTAFA KEMAL'i duyar gibi. Koklarım,koklarım hür havayı Bir canlılık dolar ciğerlerime MUSTAFA KEMAL dolar gibi. MUSTAFA KEMAL emrediyor başımda Emrediyor büyük kumandan Ben dimdik duracağım yanı başında Ölmeyen nefer gibi. Yılda bir gündür 10 Kasım Üzüntü orduları için sefer gibi, Eyvah! gitti elden başbuğ Düştü başlarımız önümüze Düştü fethedilmiş kaleler gibi. 10 Kasımla başlayacak benim her yılım Ağlayacağım,ağlayacağım güler gibi, Noel Baba,benim bu yılbaşlarımda Beni sevindirmek istersen İstemem ben oyuncak filan Onları çocuklara at bacalarından Bana tek MUSTAFA KEMAL'imi ver Ben MUSTAFA KEMAL'imi isterim Yaşamağı ister gibi. Ab -ı hayatımsın Ata'm İçerim fikirlerini tekrar tekrar içerim Ben sana kanamam,ben sana doyamam... Alper Kürük
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|