![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alacakaranlık
Alacakaranlıkta Kızıl bir meydandayım Yere basmaz ayağım Yüksekten bakmaktayım Mahşer olmuş yeryüzü Karıncadan adamlar Sanki her bir bedenden Kovalarca su damlar Şimdi herkes matemde Şimdi cihan ağlıyor Terketmişim evimi Terketmişim yurdumu Öz elime almışım Kendi öz tabutumu Sıra sıra dizilmiş Süvariler yayalar Saf saf olmuş önümde O ve bu dünyalılar ........ Derken o hengâmede Bİr kapı açılıyor Karanlığım içine Bir güneş saçılıyor Kalabalık içinde Cismini görüyorum Sen o mahşer yerinde Ay parçası gibisin Beyazların içinde Sanki melek gibisin Seni çok özlemişken Ben kendimden geçmişken Arkamdan biri gelip Omzuma dokunuyor Birden aklım duruyor Dudaklarım kuruyor Ulu ulu kişiler! Benden hesap soruyor Demek ki aldanmışım Yiyip içip dünyayı Ben hesapsız sanmışım Nefesim daralıyor Aklım çare arıyor Çoluk çoçuk dostlarım Bugün benden kaçıyor Onu ordan almışım Bunu burdan bulmuşum Affet beni Ya Rabbim Ne günahkâr kulmuşum Kalmışken kederlerde Çare ararken derde Bir ezan sesi duydum Ter içinde uyandım Demek rüya görmüşüm Ben rüyamda ölmüşüm...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|