![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Firari Sevdam
Baykuşa eş oldum karanlıklarda, Arkamda uçurum, önümde duvar! Yıllar yılı kovdu kuraklıklarda, “ Su” diye inlerdi namus ile ar! Köy deyip geçmeyin anımız orda Anamız, babamız, canımız orda Bir yitik sevdalı yanımız orda Orda mutluluğun gözyaşları var. Orada başladı en ilk sevdamız. Orada konuldu göbek adımız Orada yeşerdi milli davamız Şimdi gönül kırgın, şimdi yürek dar. Çok şey hayal kurdum, azı yaşadım Mutluluğu bazı bazı yaşadım Orda her sevdayı, nazı yaşadım Dudağımda sitem, dilimde ikrar Orada uyuyan uykusuzluğum Orada başladı ilk susuzluğum Orda çile deste, dert boğum boğum Bir kahır yumağı, hep beni boğar. Orda yalınayak teptiğim toprak Güneşleri çalan kördüğüm toprak Çatlak dudaklarla öptüğüm toprak Ben ona giderim, o bana uyar. Sevdalar yitirdi sevdalığını Orada unuttu balık ağını İstali tepesi, garuş dağını Düşündükçe yüreğime kar yağar. Orda suçlu sevdaları akladım, Hoyrat esen yelden bile sakladım. Baharı yokladım, güzü kokladım, Anam orda tek keçiden süt sağar. Gerçekler orada düşlerde nadan Bu gönül vatandan, bu baş beladan Hovarda hayaller dönmez sıladan Şu firari güneş ne zaman doğar?
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|