![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Farkında mısın?
Bir kez gözlerime bakarak geçtin Yaktığın ateşin farkında mısın? Gönül sarayımı yıkarak geçtin Harabeye döndüm,farkında mısın? Beynimde şimşekler ard-arda çaktı Sandım ki kalbimden alevler çıktı Gözlerim karardı,başım dolandı Yönümü kaybettim, farkında mısın? Gönlümde fırtına ne varsa yıktı Ateşim yükseldi kırklara çıktı Sana geliyorum, buralar sıktı Kanatsız kuş oldum,farkında mısın? Bir geldin, bir gittin, anlayamadım Koştum ardın sıra,ulaşamadım Yokluğun çok acı, dayanamadım Ahım göğe çıktı,farkında mısın? Sen nergizi sevdin,ben ise seni Nergize baktıkça görürüm seni Seni unutamam,vallahi seni Ebedi aşkımsın,farkında mısın? Zamansız bir rüzgar delice esti Aklımı durdurdu,nefesim kesti Bu can senin nelerden geçti Kapına kul oldum farkında mısın? Yağmur oldu,gözümdeki damlalar Düştüğü toprağa ismini yazar Sevda çekmeyenler beni ne anlar Aklımdan çıkmazsın,farkında mısın Bir baktım yüzüne,gözüme bakar Benimse kalbimde şimşekler çakar Kanım fokur fokur kaynayıp coşar Beni yaktığının farkında mısın? Her nereye baksam,seni görürüm Düşünür dururum,hayal görürüm Gönül yollarında sana yürürüm Koştuğum serapsın,farkında mısın? Abdulhadi geçmez,nazlı gülünden Sözü sözdür inan, dönmez sözünden Yanar sana için için derinden Solmayan gülümsün,farkında mısın? Abdulhadi Bay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|