![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarım Elma
“Ben senin diğer yarınım” demiştin Yarımı kaybettim arıyorum ben Bitap düştüm aramaktan,hardasın Ha bire dolanıp duruyorum ben Yaşadıkça aklımdasın sözüm var Senin de karşılık bana sözün var Sözünden cayana olsun yazıklar Vallahi sözümde duruyorum ben Unuttu mu sandın,aramadıysam Aşkım diye mesaj yollamadıysam Kollarıma alıp saramadıysam Feleğe sitemler yolluyorum ben Unutmadım,unutamam,unutmam Seni yüreğimden asla çıkartmam Hatıranı silip bir yana atmam Dünkü anılarla yaşıyorum ben Anılar dizilmiş mendil sallıyor Seyrettikçe yüreğimi dağlıyor Hatıra gemisi uzaklaşıyor Hayal denizinde yüzüyorum ben Bir resmin var bende hatıra kalan Hani almıştım ya, arkadaşından Geriye ne kaldı? Bir ben bir zaman Günden,aya,yıla yürüyorum ben Mevsimler içinde Bahar’dın,Yaz’dın Gönül defterime aşkını yazdın Gündüz Güneş’imdin,gecemde Ay’dın Yönüm sana doğru yürüyordum ben Hasret kuyusunu kazdın bağrıma Uğramadın bir gün olsun yanıma Neden cevap vermiyorsun çağrıma Suçum neyse söyle, bilmiyorum ben Sensiz günler,aylar geçti mi bilmem Sevdiğim bu elden göçtü müi bilmem Küllenmiş közümü deştin mi bilmem Yaktığın ateşte pişiyorum ben Çiçeğimsin gülüm,gülnazım, canım Adını andıkça duruyor kanım Hülyalara dalar seni ararım Aşkın çöllerinde yürüyorum ben Ben barutum,sen çakmaksın,çaksana! Nasıl yanıyorum seyre çıksana Küllerime “aşk vurgunu” yazsana Yare doğru esip tozuyorum ben Benim gülüm gülistanın gülüdür O suna edalım,Hak’tan vergidir Aşk; güzellik değil, sonsuz sevgidir Yumak,yumak sevgi örüyorum ben Kölen oldum,pazarlarda sat beni Aşk oduna odun diye at beni Acı mıyım,tatlı mıyım tat beni Kıskanç bir dilberin tutsağıyım ben Sevda yakar,yıkar kural bu, işte Kar mı ettik yoksa zarar bu işte Köle miyim bilmem hür mü bu işte Sevda zindanına atılmışım ben Aşk: Çöl mü? ,Serap mı? Yoksa ateş mi? Gül mü? Gülistan mı? Saray mı? Köşk mü? Hayal mi? ,Rüya mı? Ya da Hasret mi? Biri mi? Hepsi mi? Bilmiyorum ben Seni sevmek suçmuş,sevince bildim Kirpiğin ok imiş,değince bildim Hasret hapisine girince bildim Müebbetmiş cezam çekiyorum dedim Abdulhadi Bay
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|