![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulutlarla oynamak bitirmez bir aşkı
unuttun beni bilmem ki hangi gül ezildi şimdi bir sokakta hangi güz ağaçsız kaldı bir öğlesonrası hangi yol varamadı menziline nasıl oldu da ilk defa bu kadar büyük korktu ölüm ve ben şair olduğumu anladım düğümlendiğimi sende kapkara unuttum beyazlığını mutluluğun yazılmamışlığın girdabında olmamak tek dileğim artık sensizlik değil en acısı anlatamıyorum galiba herşeyiyle tükenişini bir mevsim tablosunun en acısı seni istemeyi unutmak uğraşmaktan unutmakla emin olduğum şehre kırıldığım bulutsuzluğuna saklayabilirdi mutsuzluğumu ölüevi matlığına hani gecenin kendi içne çekilmiş ihaneti gibi haşır neşir hazırlanır ya sabah bekleyişsizliğine bir ayrılığın çocukluğumu gizle ey ifadesizliği kahrımın bulutlarla oynamak bitirmez bir aşkı en çok natürmört bir tabloda maskara bir düş adsız bir zevk çaresiz bırakır kaybetme korkusunu sen korku değilsin seni anlatamamak korku ölümler bile kaçmadı gözümden tek vargı bu tamamlanmayacak hiçbir zaman hep başka bir satırbaşına atacak üzerine düşeni tek yargı bu sensizliğim beni kendimsiz bırakan yalnızlığımı böyle dipsiz ipek teli kadar keskin yaratan kendimden çok şaşkınlığımı feda ettim ya haklılığına güzelliğinin seni kıskandığım tek nokta bu olmalı gerçek: sen varsın ben varım ama biz yokuz biz onlarız aslında onlarsa çoktan göçmüşler kendisizliklerinin ardından sen ve ben ikileminde birleşemedik keder gözlüm şimdi onlar olduk bizsiz ayrılıklı birbirimizli onlar bulutlara dantela işlemeyi unut sen haphayalli arama yıldızların en parlağını insan ne yapsa gözlerini göremez kendisizliğinin gözüyle aynı noktaları paylaştık farklı sonsuzluklarımızla iki taraflı birdik tek taraflı iki tanıdık yabancılaşma çoklarımızı bitirdik umulmadık çıkmazlarda sonbahar fışkıran ellerinde avuçlarında kuşların göğü bıraktığı bej bir saatte ağlamaktır mutluluk gözyaşlarımla yıkaman hayallerini doğuş anı gülüşünle içmendir acılarımı gözyaşlarımda
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|