![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Yalnız Bir Dağ Kırlangıcıyım
Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Cihana gök mavimden bakmacasına Bulutların tepesinde sevmeyi Kimsenin ulaşamayacağı o görünmez ufuklarda Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Hoyrat tepelerden süzülmeyi Yemyeşil ovalardan geçmeyi Mutluluk ağacının dallarına tünemeyi Düşlerim öylece Şimşekler çaksada gönlümde Korkma sığın bana Gözlerini sakınma benden Ben sevda ateşine düşmüşüm Yansada her yerim bu sevdalarda Umuda kanat çırpan bir dağ kırlangıcıyım Sevdaya konmaya tatlı bakışa özlemler içindeyim Aşk dediğimiz bir yanı aydınlık bir yanı karanlık Bir ucu tatlı bir ucu acı yaşamlık Ben kararmışım gözlerimi bu uğurda Ben germişim kanatlarımı sevda namına Süzülürümde konarım gönül dağındaki o ulaşılamaz bağrına Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Sevda türküleriyle eserim hülyalardan Ben yalnız bir dağ kırlangıcıyım ömrüm kısa Arıyorum seni sevda ovalarında Ömrüm yetermi bilemem amma Düşlerim sevdalara kanat çırpmayı Bir küçük mutluluğa hasret kalmışım bu cihanda
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|