![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benzemezdi Yasadiklarimiz Bize
Neseli sevismelerdi yasadigimiz Tenini unutur Teninde dans ederken arzularim Ben senin gulucuklerini seyrederdim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Sehvetten soyunur Varligimizin sicakligindan sehvetimizi unuturduk Bir garip kucuk zaman oyunu gibi Birbirimizin sevinclerinde oynasirdik Rakiyi bir seninle severdim Agzim bir senin dudaklarinda raki kokmazdi Bir senin gulumsemende yuzumu burusturmazdim O rakinin hic sevmedigim tadinda Belki roka tadinda Ya da ne bileyim bir beyaz peynir gibi Bir isirik alirdim aci tadin ustune senden Herseye iyi gelirdi senin sevdan Serseri gibi Hovarda bir kabadayi gibi icten ice haykirirdim yaninda Bastiramadigim duygularimdan olsa gerek Bir de utanirdim sonra sana kosan arzularimdan Seni ne arzularimdan ayri Ne de arzularimin icinde yasamaya doyamazdim Dostunken kadinligini Kadinliginda dostlugunu ozler dururdum Ikisini avuclarimda tutmaya hazirlandirdim ya Sen elime vururdun bir masum bakisinla Kadinliginda ozledigim dostlugunu kiskanirdin Dostlugunda arzuladigim kadinligini Dedim ya kimselere benzemezdin sen Seninle yasadiklarimiz da bize benzemezdi Seninle hic karmasik olmadim Hep basitce anlardim yasami Basitce anlatirdim sevdami Gozlerine bakardim ama bazen ansizin Karmakarisik olurdum sevdanin siddetinden Basitligi rafa kaldirir Seni her bilinmeyen durumda Anlamadigim her anda sevmenin tadini yasardim Kimse sana benzemezdi ya Yasadiklarimiz da bize benzemezdi Bizi bizden alip bir baska bize goturen Bir saskin sevdaydi Bir tatli ruyaydi yasadigimiz
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|