![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .................Bunlar Olmadan Sevmemem
…………BUNLAR OLMADAN SEVEMEM Ben sana sevmiyorum demedim Ümitsiz bir sevgili olmaz dedim Anlamadın Yarım kalmışları bir bütün yapmadan Adını bilmediğim eksik yanları tamamlamadan Bizim için elzem olan sevme yetisini içime sindirmeden Sevemem Her biten günün ardından zamana kafa tutamam Kendimi sorgularken etrafıma bakamam Yaşadığım her anın hesabını vermeden Hüzünleri, ümitlere çevirmeden Sevemem Bir çocuğun yüzündeki gülücükleri sezmeden Bir ananın yüreğindeki sevgiye özdeş olmadan Bir erkeğin kadını için yaşamasını takdir etmeden Olacaksa, evliliğin kutsallığına inanmadan Sevemem Bir goncanın açışını görmeden, koklayamam Bir filizin toprağa direnişini öğrenmeden,yetiştiremem Her nesnenin yaşam hakkını korumadan Doğa anayı bir kez olsun anlamadan Sevemem İçinden çıkamadığımız hayatın anlamını çözmeden Gezindiğim yerlerde alın terini hissetmeden Kazanılan yavan ekmeğin tadını almadan Emeğin üç kuruşa satılmadığı bir ortam görmeden Sevemem Her akşam oluşunda yorgun bir babanın gözlerinde Yurdumun her köşesinde bekleyen, askerimin hasretinde Kara trende umutlarını taşıyan köylümün vuslatında Onların yüzlerinde kendimi görmeden Sevemem Mücadelesini verdiğim onca şeylerin sonucunu görmeden İnsanlığımın terazisini ayarlamadan Hakkını verdiğim, hakkımı almadan Yüzüne her baktığımda yanılmamışım demeden Sevemem Ben sana sevmiyorum demedim Ümitsiz bir sevgili olmaz dedim Aradığım icapları yaşamadan Sevemem Sen beni anlamadın
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|