![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Başım yelli Özüm belli Sözüm sellidir
düşünür yazarım bakar çizerim kimi derin kimi dışta gezerim karıncayı kollar öküz ezerim meyilim ortadan solludur benim bildiğimden özgürlüğün tadını gözümden saklarım yurdu budunu yan bakana hazır meşe odunu toprağıma tenim allıdır benim yarim zeytin ekmek kaymak balımdır sadra şifa ferah göze çalımdır hem geçmişim hem yarınım halimdir ona sevgim saygım bolludur benim evlâdım bir yana acun bir yana daha yakın bir can var mıdır bana? inanamam yavrusuna doyana o üzülse gözüm göllüdür benim rumelihisarı evim ocağım hep buradaydım hep olacağım sonuma burada ulaşacağım âşiyan’da köşküm pulludur benim kul olmadım aslâ olmadı kulum harama rüşvete uzanmaz kolum kirliden kanlıdan dolanmaz yolum ıram pür sevgiye yolludur benim güzele tutkunum doğruya yakın fanatik yanıma gelmesin sakın resmettim kendimi bir dönün bakın şeffaftır yüreğim dillidir benim ne senâdır ne fenâdır sözlerim iyiye güzele bakar gözlerim pusatsız el fesatsız kalp özlerim buyurun tüm bahçem güllüdür benim adım eriçok’tur ereğim haktır dostum arkadaşım aşinam çoktur el malı ırzında niyetim yoktur kutsalım bâtılım tüllüdür benim (9 ekim ’06) Fuat Eriçok
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|