![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Gün Biri Aniden
ne omuzlara takılır gözlerimiz ne bacaklara ne göğüsler geçer gider önümüzden başkaldırmış dünyaya ve dudaklar kışkırtıcı alaycı ve gözler davetkâr bakar da bir an devam ederiz yaşama çayımızı yudumlar dönüp karışırız yavaşça inen akşama hiç geçmemişçesine sanki o az önce birden bizi bizden alıp giden neden fakat bir gün biri aralayıverir aniden gönlümüzü gizleyen perdeleri ılık bir rüzgâr gibi süzülür içeri ne çay o eski çaydır artık ne akşam aynı akşam birdenbire değişiverir yaşam ben miydim o esneyen adam sıkıntıyla daha dün ben miydim narin bacaklara neşeli çelmeler atan mermer omuzlara muzip öpücükler kondurup heyecanla inip kalkan mağrur göğüslere imrenen nemli hafif aralık dudaklara iç çeken davetkâr gözlere gülümseyen hayallerimde ben miydim bir süre dalıp giden arkalarından ilgisiz ilişkisiz onlarsa benden habersiz kuşkusuz nasıl bir büyüdür ki bu daha dün yabancı olan biri kendinizden yakın oluverir birden hayatınız bölünüverir ikiye ne diye fakat bu bir bölünme değil bütünleşme bence ve değerlendirilebilirse eğer harika bir hediye (mayıs ‘04) Fuat Eriçok
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|