![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam Olamadım
ben adam olamadım sana adam dedilerde ğöğemi erdi sanki başın bana adamsın demediler kimbilir belkide bende adamdım dedimya ben adam olamadım ne doğru düzgün bir sevdam oldu nede dillere dolanan bir aşkım ama sevdim yinede sevdim aynaya bakarken bu halime gülümsemeyi ve biliyorum çirkindi kaşım gözüm bedenim belliydi alnımdaki çizgilerde kederim ne okuldayken öyle adamakıllı notlar aldım ne teşekkür ne takdir hep başkalarıyla kıyaslandım ve ağladım hep elimdeki karneye bakarken dedimya ben adam olamadım çünkü satmıyorlardı pazarda adamlık alamadım dedimya ben adam olamadım üniversitede bütün notlarım kırıktı bir güzeli sevdi gönül onada başka gönüller sahip çıktı yaz günü kar yağdı başıma ve yandım kavruldum kış ayları dedimya ben adam olamadım ne öyle arkadaşlarım oldu harbi delikanlı nede şöyle fiyakalı bir ceketim hep dert çektim zannetmeyin sakın güldüğüm anlarda oluyordu kırkyılda bir burslar bankaya yattımı ama bırakmıyordu yakamı günahlarımdaki kir dedimya ben adam olamadım ne öyle aman aman camiye gidip namaz kıldım nede oruç tuttum ramazan ayında devamlı isyan halindeydim tanrıya,amma! dedimya ben adam olamadım hiçbir dikiş tutturamadım girdiğim işlerde ya müdürle ya ustabaşıyla kapıştım bahanemde hazırdı ha ya şartlar ağır gelirdi ya yevmiyeyi azımsardım dedimya ben adam olamadım delikanlıydım herşeyi bükecek bileğim var zannederdim ülkenin gidişatını hiçmihiç beğenmiyordum ve buyüzden devletlede harp halindeydim çok kapıştım polislerle çok karakola çekildim yediğim copların tadını daha dün gibi hatırlarım dedimya ben adam olamadım şimdi tanrının huzurunda son nefesteyim iyilik gönlümde saklı kaldı ben size kötülüklerimi söyledim dinleyin dinleyinde can kulağıyla ibret alın ben adam olamadım bari sizler adam gibi adam kalın adam gibi adam kalın! ! ! Fatih Çınar
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|