![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Annem Gibi Kokar Gurbet
bakma sana geldiğime derdimin dermanı sende değildir doktor yarama ancak anam olur merhem sen bu derin yarayı kapatamazsın doktor ah doktror şimdi yanıyorum ana ana diye o zamanlar kıymetini bilmedim bilmemki ne diye artık ağlıyorum anasız gurbette geze geze bakma sana geldiğime derdimin dermanı sende değildir doktor ah doktor bazen koşup gitmek gelir içimden ankaraya kimi zaman mutluluk kimi zaman yorgunluk kokan kızılay caddelerine cebeci sokaklarına ve öpmek isterim ellerinden sarılırım boynuna artık anlıyorumki o gerçek bir ana ah ne gelirki şimdi elden ağlamaktan başka bakma sana geldiğime derdimin dermanı sende değildir doktor ah doktor buraların havası gözlerim gibi hep nemli tutmuyor yalnız *******de hiçbir el annemin eli gibi vermiyor telaşını öğrenci yurduna gitmek allahım ne güzel kargaşaydı o mahalledeki evdeki şimdi geçer o güzel günler gözlerimden bir film şeridi misali bakma sana geldiğime derdimin dermanı sende değildir doktor ah doktor şimdi annemden uzakta zonguldakta güya okuyorum karaelmasta barınıyorum barınmayada ama inan hep ağlıyorum duvarları hasret kokan üç ranzalı öğrenci yurdunda ve hiçbir güzelin gözü bakmıyor annemin şefkatli gözlerinin tadında bakma sana geldiğime derdimin dermanı sende değildir doktor ah doktor doktor! seninde vaktini aldım boşa günler geçiyor sılayı düşünmekle sonra dönüşüyor çil çil yaşa belki bir daha görüşemeyiz sen çok yaşa geri çevirmedin dinledin beni sağolasın doktor hoşçakal doktor hoşçakal doktor Fatih Çınar
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|