![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dinmez yaram
Ne zaman dinecek bilmiyorum bu yara Artık dayanamıyorum gel ne olur Bir şey söyleyemem seni görünce Gözlerini gönlümde bırak ne olur Bir gün olsun benimle geçse Zamana inat sevsen bir kere Acıları çevir sek başka yerlere Tek başıma yapamam yardım et ne olur Kimseye söylemedim seni sevdiğimi Ama sen biliyorsun bunu değimli Kalemimde mürekkebim bile irkildi Başka sevdiği vardır dediğimde İsmini söylemeye güç ver ne olur İsmin ferahlatır yanan gönlümü Sevabınsın sen benim sinemde saklı Vallahi ateşin canımı yaktı Gözlerime bakınca sen tatlı, tatlı… Günler daralıyor ki gideceksin Bel ki sevdiğin var ona dönersin Belki azda olsa bizi özlersin Eline başka bir el değdiğinde Yukarı mezarlıkta beni sezersin Aile atrafım da mutlu olamadım da Gül cemalin görünce mutluluk doldum Ben senin için her gün kalbimi yordum Bir mesaj olsun çekte sevinsin gönlüm Eğer ki seviyorsan sana ölürüm; EY MEZARCI; Bir mezar kaz ki iki kişilik olsun Etrafında renk, renk çiçekler olsun ben yatayım yanımda sevdiğim olsun İstersen tüm varlığım senin olsun…. Uğur çakmak Uğur Çakmak
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|