![]() |
![]() |
#14 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şarkılar Ağlıyordu....?
Şarkılar ağlıyordu ardın mahsum mahsum Na söylenecek söz vardı dillerde Ne konuşulacak kelime kalmıştı gönüllerde Yalnızca ardından gözü yaşlı şarkılar Hüzünle anılan anıların kalmıştı gittiğin bu şehirde Hani hatırlarmısın boynu bükük bırakmıştın ya Nerde diye soranlara boş gözle bakışımı görseydin Bu sen değilsin derdin ya şimdi o hep benim işte Sensizliklere sarılmış göz yaşı dökerek öylesine gizli gizli ağlayan Yüreğinde dünyanın tüm öfkesini taşıyıpta Kimselere kıyamayıp öylesine yüreğini dağlayan İşte gittiğinden beri şarkılar ve yüreğim kaldı Sensizliğin zalim kollarında ağlayan Bazen düşündüğümde seni yalnızlığın kolarında Bir sigara yakardım hatırlarmısn hani efkarlandığımda Değişen hiç bir şey yok diyorlar ama Nedense düşmüyor ne elimden sigaram nede Yüreğimde ki gamu kederin bir yana Ve şimdi bir yanımda hatıraların diğer yanımda Ağlayan şarkılarım var şimdi şarkılar değil Benim şarkılarım ağlıyor yar senin ardında Adem Tetik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|