![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayalin Gözlerimde Tutsaktır Hala
Yüreğimdeki heyecanın öylece duruyor Avuçlarımda ellerinin sıcaklığı Gözlerimde hasretinin ıslaklığı var Yanağıma kondurduğun kaçamak busenin alevi yanar Seni her anışta Yüreğim kanar Bundan olsa gerek beni her gören divane sanar Nefes yerine alev solurum yokluğunda Özlemlerim yargıcım Hasretim suçum olur yalnız lığımda Burkulmuş yüreğimle Sızılar kaplar bedenimi İncinmiş duygularım Küskün ayrılığımla Hayalin gözlerimde tutsaktır hala HAYALİN GÖZLERİMDE TUTSAKTIR HALA Her yıl bir asır gibi geçer ömrümün üzerinden Ne korkum var ölümden Nede umudum kalmış doğacak günden Ben zaten yıkılmamış mıydım dünden Bu acı bana ödüldü kalan senden Bil ki asla çıkmayacaksın kalbimden Sen aradığım o cennet Sen korktuğum cehennem Kavuşmak umudum Acılarım dostum Izdırap sığınağım oldu Yüreğim sadece sana açık bir mabet Ruhum sadece seni misafir edecek bir han Gönül bahçem seninle güller açan Mutluluğum seninle kanatlanıp uçan Gönlüme senden başkası giremedi inan İncinmiş duygularım Küskün ayrılığımla Hayalin gözlerimde tutsaktır hala Cebbar Korkmaz
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|