![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unutmak yada unutmamak
Onu unutmak ve hayalerimi unutmak istedim ama bu dediklerim olmadı. ben kendimi unuttum ve hayalerimi ama onu unutamadım. belki beni görenler tanıyanlar bilir bendeki yüz ifadesini belkide duruşumdan anlaşılır.Ben kendimi artık şiirlerle avutmaya alıştım.belki de onu düşündüğüm içindir bu şiirleri bana o kazandırdı nede olsa onu unutmak eski maziyi bir köşeye atmak onun olduğunu düşünerek hayaller kurmak öyle güzel bir duygu ki bunu ben daha önce yaşayamamıştım ama şimdi yaşıyorum bir bunalım içinde sürükleniyorum rüzgar vurdukca fırtına estikce eski günleri hatırlıyor ve düşünüyorum.gözlerimden bir damla yaş akıyor onu bilene rüzgar ucuruyor.rüzgar ve fırtına tabiiki yaşanmış ama daha yaşanmamış hayaller kurmak bana cok zor geliyor.artık unutmak istiyorum ama elimde olmuyor bu dediklerim ve bir gün rüzgar esecek beni fırtınanın içine sürükleyecek ve hayallerim sönecek o günü bekliyorum bir beyaz kefen giyip bir tabut içine konulup kara topraklara gireceğim günü bekliyorum. kendimi unutup yanlızlıkların,kimsesizlerin, sevdanın olmadığı bir yere doğru yere gitmek istedim ben cok sey mi istedim allahdan bana bu ızdırabı yaşatması için beni benle bıraksaydı sevdamla ne olurdu ki bir bayram günü yine yanlız sevdasız gecen bir gün daha onu unutmak kolaymı o hayalleri unutmak kolaymı kolaymı ağlamamak onu düşünüp sesizce ağlamamak kolay değil ki onsuz bir hayatın gecmesi yılların gecmesi haftaların gecmesi günler cabuk gecermi gecmez gecmez onsuz bir bayram bir hayat unutamam ki ben o günleri............. Emrah Seyfeli
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|