![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gittin.
Hayatın karanlık dönemecinde Yaktığım kandili söndürüp gittin Uzayan yolların incelişinde Ayak izlerini bırakıp gittin Bir nâme yastığın başı ucunda Dağılmış mürekkep beyaz kağıda Belliki göz yaşın akmış sonunda İçime bir ateş atıpta gittin Kırık penceremden rüzgar sızmakta Perdeyi kaldırıp saç okşamakta Kokunu sesini bu garip handa Bırakıp hayale karışıp gittin Bir şarkı çalınır uzaktan seda Yunus sükût etti, coştu Mevlana Dedilerki seven kalbi etmeyin heba Kalbime bir hançer sokupta gittin Yaşamın dimdik basamağında Tırmandıkça ittin kaldım yarıda Bir dostun çaldığı bağlamasında Okundu türkümüz duymadan gittin Sen gittin ben kaldım sensizliğimle Alay eder duvarlar sessizliğimle Seviyorum derken densizliğimle Başbaşa bırakıp öylece gittin Cengiz SüslüGittin. Hayatın karanlık dönemecinde Yaktığım kandili söndürüp gittin Uzayan yolların incelişinde Ayak izlerini bırakıp gittin Bir nâme yastığın başı ucunda Dağılmış mürekkep beyaz kağıda Belliki göz yaşın akmış sonunda İçime bir ateş atıpta gittin Kırık penceremden rüzgar sızmakta Perdeyi kaldırıp saç okşamakta Kokunu sesini bu garip handa Bırakıp hayale karışıp gittin Bir şarkı çalınır uzaktan seda Yunus sükût etti, coştu Mevlana Dedilerki seven kalbi etmeyin heba Kalbime bir hançer sokupta gittin Yaşamın dimdik basamağında Tırmandıkça ittin kaldım yarıda Bir dostun çaldığı bağlamasında Okundu türkümüz duymadan gittin Sen gittin ben kaldım sensizliğimle Alay eder duvarlar sessizliğimle Seviyorum derken densizliğimle Başbaşa bırakıp öylece gittin Cengiz Süslü
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|