![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Müteala
Şöyle geç karşıma, beni karşıdan izle. Bende kış olan ömür, sende baharmı sence. Ben hayatı senin gözlerinde yaşadım, Senin gözünde bittim, senin gözünde battım. Dinle! Tüm şarkıları senin gözünde heves,... Senin gözünde heves, bende bitmiş bir nefes. Oturduğun mekanlar sana bence eş değil, Sana eş olan yerde, eş diye bana eğil. Ha; sakın sanmaki seni küçümsüyorum. Seni, O'nun katında inan büyütüyorum. Sen şeytansan şeytanım, sen meleksen meleğim. İyi kötü huyuna, hazırlanmış eleğim. Kapım Allah'tan benim, boyasıda sendedir. Kibirlenme bu sevdam, Allah sevgisindendir. Nurla yaratmış Rab'bim gözlerinde ışığı,... O nurda hep üstün ol, olma sakın aşağı. Diyeceksin nerden çıktı, bu konu ne alaka? Ömür sabah başlarda, biter birgün akşama. Dikkatini çekerim akşamın bitişine,... Önce farz gelir akşam, sünnetse kaderine. Bilmem gülüm anladınmı anlaşılmaz derdimi Senin derdin dert bana çiçekten gül bahçesi. Kelime oyunuyla seni kandırdım sanma. Her harfte, her cümlede mana doğru Allah'a. Bak saçının bir teli, bana sümbülden ahenk. Sendeki bir tek tel saç, bana ölümlere denk. Gül seninle güleyim, ağla samimiyetle, Bana gelsin ne varsa, kah kötü, kah iyiyle. Bilmezsin ki yalnızlığın, bende isyan yaratır. Allah biliyor ya, sevindirmez ağlatır. Ağız dediğin boş, dil dediğin yumuşak, Kalp kırıp alkış topla, işte sana şak, şak, şak. Bir boşluk ki dipsiz kuyu karanlıkmı karannlık, Sual üstüne sual doğacakmı aydınlık. İstersen bırak çık git istersen benilme ol, İşte sana eğri yol, işte sana doğru yol. Cengiz Süslü
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|