![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gecenin Anatomisi
Asi bir haykırıştı gönlümde sevdan Ansızın susuverdi fırtınanın içinde Ardından dökülüverdi iki damla mutluluk O yeşil o sonsuz pınarların içinden Kadehler ardı sıra kalkarken şerefine Yitirdim o büyüyü kadehlerin içinde Umut dolu yarınlarım var benim Her an sevmeye hazır bir de yüreğim Gamla dolu geçirilmez ki bir hayat Zaten yaşayacağımız kaç sene var ki Garsonların bıkkın bakışlarından sonra Daldım o boğazın yalan manzarasına Düşündüm dostlarımı neredeler kimbilir Kimbilir yollarımız tekrar nerde kesişir. Bulur muyum eski sıcaklığı Yoksa unutulur muyum Düşündükçe dostları hasretten kurtulur muyum Yusuf benden çok uzak Samsun denen şehirde Rıza’yı bulur muyum Antalya’nın içinde Yakup ne yapar Hatay’da yine öyle deli midir. Ya Ramazan yanında öyle serserimidir. Düşünürken bunları unuttum sevdiğimi Zaten beni sevmemişti böylesi daha iyi Doğukan’la beraber bindik sarı dolmuşa Sen olmadan Doğukan sıkıysa burda yaşa Boğazdan geçerken anladım dedim Aşkın zamanı yoktu Beliriverirdi ansızın ellerinde Zorlamaya gelmezdi sevgi Yitirirdin o zaman bakışların birinde Geriye dönemem artık Bütün yollar kapanmış Sana mutluluklar güzelim Kısmetimiz bu kadarmış. Arif Baltacı
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|