![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() çevir yağmur yüklü /
kahve gözlerini üzerimden öyle tuhaf, tuhaf bakma yüzüme ben bu solgun, renksiz eşkalimi ucuzluktan düşürdüm salı pazarından kelepir! yıllar yılı kapalıyım özüme... sakın hor görme yıllardır doğduğum tapınaktayım. ecel kokusu sinmiş üstüme soğuk, yorgunluk işlemiş içime kir pas içinde yenilmişim öfkeme manasız bir savaştayım kendimle yıllar yılı kapalıyım özüme... milattan kalma sağır kapılar kilitlenmiş üstüme feryatlarım kuru yankılar kör kuyuya düşmüş yarım kalmış yarınlar özgür düşlerim işkencede yıllar yılı kapalıyım özüme... üzengisinden kurtulmuş / dörtnala dayanılmaz arzular. çaresiz bekleyiş içerisinde yüreğim vuslatı soluklar. ellerim havada, sıkıntılı dualar -ya Rab yardım et- yıllar yılı kapalıyım özüme... sığmaz akla, hayale katran yeşili karanlıklar kendi cinayetimin vebali ellerimde kanlar damlıyor beynime dile gelmez her cümle hesapsız marazi, isyan kokar yıllar yılı kapalıyım özüme... çabalarım / hep boşa kahve gözlüm ne yapsam nafile artık dönemiyorum geriye giremiyorum hasretini çektiğim içime yıllar yılı kapalıyım özüme...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|