![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cemo gider askere...
küçük bir yuva dört veya beş bazen on,onbeş... olurdu herkes birbirine kardeş iyi,kötü adına ne varsa en az kötülüğü en fazla iyiliği yaşamaya çalıştık biz birbirimize bunları yaşarken alıştık en zor ortamda dahi en rahattın rahatsızlık bile kıskanırdı seni ona kabahatdin herkesin vardı bir temizlik bir bulaşık bir yemek sırası kimi patates kimi makarna kimi melemen kimi tarhana çorbası nereye gitti o günler körolası... ne geldi aklıma bak... harika sipariş verirdin mutfağa gidip gelene ha ne olur bir kerede sen dene sipariş isteyene... şimdi hepinizde burnumda tütüyorsunuz... gerçi bıraktım sigarayı ya bu koku... yoksa siz mi tüttürüyorsunuz sana birşey itiraf edeyim mi... yoksa söyle bu dertten gideyim mi... nasıl bir kafaydı ki olamadık bir idare lambası ya da arkadaşlık adına yer muşambası bizden anca olur şambabası koparmıştık vucudumuzun bir organını derleyip,toplayıp gitmiştin ardına bakmadan yatağını,yorganını... off! be dostum oof! ! bilmem ki hangi rüzgarla seni ayırmıştık hangi rüzgara kapılmıştık sanırım... kesinlikle nefsimizi gayırmıştık seni ve diğerlerini her haliyle sevdim seviyorum... kabahatimi unutmadım affına sığınıp sana en kısa zamanda bir melemen bir de makarna sözü veriyorum... Reyhan Tataroğlu
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|