![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim Sevgim Dorukta
Mutluluk adına Çok sözler yazdım çizdim, gönül defterime Sizler gibi Bazen Mutluluğumu avuçlarımdan aldım Bedenime sürdüm,kokladım Tenimden akan terde hissettim Hatta Resmini çektim,afişlere astım Ve..bu dünya sevgisini,gönlüme ekran yaptım Uçan kuşları ise rehber olarak saldım Mutluluk, sevgi adına çekilen nefesler Düşüncelerde yerini bulsun diye Çok uğraştım çok Ama olmadı, ne yaptıysam Mutluluklardan çıkar sağlandı Bir şekilde gönlüm ağladı Mutluluklarım hep acı olarak, geriye döndü Bakan gözlerimi,kör etti Terledim,üşüdüm gündüz ve *******de Sarmaş dolaş, yatmış olsamda mutluluğumla Artık, Yüzüm gülmüyor,mutluluğu temsil etmiyor Hüzün dolu gözlerim,çukurlarına gömüldü Ses tellerimde,kopuk bir esinti Gönlüm delinmiş,kalp seslerim bedenimi titretiyor Yüz ifadem ise Tüm gerçekleri gören,bilen Bir esir görüntüsünde,kendini gösteriyor Neler oluyor bana Bu yılgınlık nedendir gönül yollarımda Yoksa Gönlüm mutluluğuma havlumu attı Ya yazdıklarım çizdiklerim,mutluluk adına Boş ver gönlüm deymez, diyemiyorum Ben mutluluk adına çok savaşlar verdim Yaralar aldım,şifalar buldum Suçum yok olamaz Gönül defterime attığım imzalarımdan Kalemim elmas, düşüncelerim safir Mutluluğum olmasada Benim sevgim dorukta Damarlarımdan usanmadan akan kanda..... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|