|  | 
|  04-04-2009, 08:50 AM | #11 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Hayallerim ve Kırıklıklarım Herşey karıştı bugün, şu anda Trenler geri gidiyor Gemiler açılmış arşipele Yürek durakta bekler otobüsün yolunu Tayyarelerin biri iniyor, biri çıkıyor sırtıma. Hayatım lokomotif hergün bir vagon eklenir kopar bazıları istasyonlarda el sallar gözlerim bilmediğim ellere el uzatır yüreğim bilmediğim el sallayan gözyaşlarına. Sular çok çağlandı sel oldu hayatıma gözlerimin kıyısına kumuna kadar yüreğimin. Demir atıyorum yeni bilmediğim sulara, derinlere tutarsa ne ala! tutmazsa! demir çıpa benim nasıl olsa! Bu sular bitmez yelkenler fora! hayatın dörtte üçü su nasıl olsa! Kaç yol geçti bu beden Kaç yol geldi otobüslerde durmaksızın. Yan koltuk dostlukları hepsi biter indiğinde o durakta. Kaç durakta indi bu yürek bıraktı gerisinde yan koltuk ölümleri yan koltuk acıları son durakta bıraktı artık otobüsleri ne indi ne de bindi bir daha duraklayan sevgi yolculuklarına. İçimden gelmiyor ütüleyip yüreğimi atlayıp uçaklara, göklere, bulutlara. Hangi el Hangi söz Hangi göz düzelttiki kırışıklığını yüreğimin..! Burada, yeryüzünde, toprakta, suda, raylarda şu anda hiçbir yerde. Hiç. Trenler, gemiler, otobüsler, tayyareler hepsi bir hiç! bıraktığı için arkalarından bakışları eller havada sallanıyor duyarsız, isli, hissiz. Bekliyorum bir gökyıldızı düşsün tam döşüne kıpırdayamasın hayal kırıklıklarım. 16/17/10/03/bitez Ahmet Köse | 
|   |   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |