![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1.Bölge Şehit Adayı! ...
Paylaşın, paylaşın beyler, oy bizden Biz eşeğiz, eşek, vurun semeri Vazgeçer misiniz böyle kerizden Tutun belimiz de sıkın kemeri Ben mi kimim? Amca, yeğen, bey, dayı Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Vekil olun, bakan olun, “baş” olun Boş verin Milleti, biraz ”şaş” olun Yapışın koltuğa hatta taş olun Memleket sizinle bulmuş zemheri Ben mi kimim? Mezarlıkta bir “sayı” Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Çocuğunuz mu var, USA sağ olsun Gönderin koleje hemen kaydolsun “Sam amca’da” sever sizi hamdolsun Dert etmeyin “namus” denen cevheri Ben mi kimim? Size küfrün kalayı Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Kolu kopmuş Mehmet’imi gördün mü? Şehit verip ellerinle gömdün mü? Namusuna yemin verdin, döndün mü? Çıkarttınız Mehmet’imden miğferi Ben mi kimim? Namert’e kabadayı Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Kanı yerde kalmaz! .. Ya, ya, anlatın Konuştukça içimize damlatın Millet uyanmasın “haber atlatın” Elbet açacağız biz bu defteri Ben mi kimim? Azrail’in soyadı Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Bakkal, manav, işçi, farkında herkes Masal anlatma lan! .. Sus’ta kısa kes Siz değil, biz size ders vericez ders Delirttiniz gözü yaşlı Milleti Ben mi kimim? Kahpelerin damadı(!) Birinci bölgeden “Şehit Adayı” Gelen yedi, siz de, yiyeceksiniz Şehidime “kelle” diyeceksiniz Allah’a ne cevap vereceksiniz Büyük olur öfkemizin şiddeti Ben mi kimim? BU VATANIN EVLADI Birinci bölgeden “Şehit Adayı” ……….. Da; …. SİZ KİMSİNİZ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Kadir Albayrak |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|