![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğum Günüm...
Doğum günüm bugün Yokluğuna beş var yine Gülümsüyor yine yüzün Aynada kalmış hayalinle… Hiç kimseyi sevmediğim zamanlar Tüm insanlara dargınlığım kadar Sevgisizliğin bağrında bir çiçek Ve bir o kadar mağrur başımızla Anlaştığımız seviştiğimiz zamanlar… Doğum günüm bugün Ve yokluğuna beş var yine Ağlıyor gözlerim titrek haliyle Sevgiye susamış dudaklarım Tavana asılı kalmış sözlerinle… Kusura bakmadı sevgimiz Ölüm gibi sessizliğimiz Yarın kadar ürkek ve korkak Sevgi kadar gerçek ama tutsak Bir o kadar yalan hissizliğimiz… Doğum günüm bugün Yokluğuna çağırıyor ben zaman Yine ağlayacağım birazdan Doyamadan senliliğe Alışmak yüzünden sensizliğine… Solmadı hala o menekşe Gülümsüyor yüzün gibi Sessizlik kadar sakin bir edada hala Selamın kesildi ama Susmuyor asılı kalmış sözlerin… Doğum günüm bugün Silmedim yazdığın buğulu camı Hala yağmur yağar Cam buğulanır ve yine Seni seviyorum yazar camda… Az sonra yine yağacak yağmur Parmaklarının izi çıkacak penceremde Gözlerim yine dolacak Ve gözlerimin buğusunda solacak bu gece Tek başıma içtiğim tek kadehte Yine yıkılacağım sokaklara Seni unutmak için bir daha Bir daha seni unutmak adına Son kez Son doğum günümde… Rüya Deniz Demir |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|