![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gülüm
gülüm sana yüreğimi yolluyorum bu gece kapında beklemekte şu an al yüreğimi içeriye sana ait bir gönül gizlidir çünkü orda sen benim vuslat yağmurumsun gülüm sürgün dünyaya inat seni seven birileri var bu ellerde hangi mevsimde olursan ol bilki yüreğim ısıtacak senin yüreğini sen bu gece uykuları böldüğüm sevda yelimsin acıların en mukaddesi senden gelecekse bil ki kabulümdür gülüm senden ayrı kalmanın zulmünü sana nasıl anlatayım bilemiyorum yalnızca bildiğim tek şey var seni seviyorum gülüm sen geceleyin gönlüme yağan sevda yağmurumsun. bütün hücrelerim seninle dolmuş feryadın varsa bana yolla seve seve kabülümdür gülüm sen yaralanma yeterki ben yara almayada razıyım araya diyarların mesafeleri girsede olsun gönül kuşum her an yanında olcak uykularına girip rüyalarında yoklayacak seni.sen yeterki kendine iyi bak gülüm eğer senden gelecekse düğündür bana ölüm.ey benim yağmurum ey benim uzak diyarlardaki deli kızım senin için yanar bu gönül ömrüm senin can yoldaşın ağlamak ne kelime hasretinin ateşiyle yanıyorum gülüm gülüm.dediğim gibi senden gelecekse bana bayramdır ölüm Şahin Büber |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|