![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Seni Bağışla
nehir gözlüm yarım kalmış sevda yanım can yorgun, canan yorgun hasretlerim göz içinde açar mı al güller güz içinde dört mevsim günüm-güneşim bu dağlar kar-boran en sıcak yerine bas beni bağrının dost hasreti buseni bırak alnıma sır gibi sakla, derinlerine al yüreğinin ala dağlar kardelen, doruklar sevdalı polenler ipek yağsın omuzuma yasla başını gölge düşürme kirpiklerine kıyasıya bir çatışmada ele geçen iki gerilla 'ser verir, sır vermez' direnmeye antlı iki yoldaş olalım seninle ay şavkısı alnın deniz kıyısı yedi renk gökkuşağı, gül çehre yüzün gözlerinde yıldızlar yansın vaktimiz yok yarım yaşanmışlara eyvahlar etmeye 'giden gün ömürdendir' yarınlara aç kollarını bu dağların baharı geç gelir ah 'irin selleri'ne tutuldum kaç kez beni destansı aşkların ülkesine götür hüznümü gülüşlerine sar yürek yarası kanamalara göm bana seni bağışla Ferhad'ın deldiği dağları aşır Kerem'in küllerine düşür güneşin alnına yazacağım adını ha desem fırtınalar kopacak içimde ufkumda yıllar alevlenip yanacak umudum bahar bahçe... Meral Vurgun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|