![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Daha Öp
ay bırakmışım kar altında beni orada ara ellerinde yıldız bu şehir buz gibi yanmış yakışmıyor ömrüme soğuk mevsimler şimdi gel /bahar gibi sen beni öpüyorsun ya ısınıyor elleri güvercinlerin sen beni öpüyorsun ya öpüşüyor bütün canlılar matriste kıpırdıyor cenin sen beni öpüyorsun ya salkım salkım üzüm oluyor gözlerin bense sarhoşum dut gibi içimde boydan boya İstanbul deniz üstü martı sürüsü elem, keder, yokluk kaynıyor meydanlar dost ellerde çiçek açıyor umut tarihin cilvesine bak ne menem bir bilmece bu yanyana direnç ve teslimiyet yaşamaksa illet mi illet sen okyanussun uzakların oğlu gözlerin kah turkuaz, kah Akdeniz mavisi köpük köpük dök dalgalansın düşlerin hadi, bir daha öp beni meyveli bir dal gibi birikmişim sana sedef rengi dudaklarından yağmur olup boşalsın sevincin ışınları gökkuşağıyım bu gün nereye baksam çiy düşüyor yüzüme kelimeler diziyorum her bir hecesinde bin can saklı anılar çiziyorum tarihsiz mezar taşları gibi susuyor gülüşler yıllar ne kadar uzak güneşe üşüyorum işte beni bir daha öp dudaklarında değilse dunyanın kutupları nerde ben neredeyim neredeyim şimdi? ... Meral Vurgun |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|