![]() |
|
|
#31 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Günahlarımın Künyesi
yola gelmedi bu sevda kaç kez ay billur yüzünde iz düşerken akşamlara kaç geceden güne pul pul dökülürken yıldızlar bilirdim kovulmaktan yeğdi kaçışlar usul usul koyuldum yollara soğuk demirler üzerinde kıvrıla kıvrıla aktı sular ışık hüzmesi gülüşlerini içtim ******* boyu yastığımın altında sürgün kimliğim pusu pusat yollardan masal dağlarından geçtim ölü kuşlara karışıp bulutlara uçtum kaybolmalarım el yordamı içimde yıkık bir kent saklı sokaklarında son işgalden kalan kan izleri bilmek istersen eğer yenigilerim günahlarımın künyesinde yazılı bastırılmaz bir iç isyanın elebeşıdır aşk uslanmaz bir yüreğin vurulduğu yerde düşüp ölmesidir oyalı bir ipek mendil gibi koynumda sakladım güncesini bil ki anılarında kimse ölmemiştir kimsenin mezar taşında yazmaz seceresi kaçış diyordum sevgili belki de kendinden öte gidecek yeri olmayanların ürpermesidir iliklerine kadar kendi korkularından korkarak kendine sığınmasıdır birazda oysa bütün çıkmaz sokakları aynı meydanda buluşuyor kayıp kentlerin son noktayı orada koyuyor düşünen madde ve perdesini orada kapatıyor sahne... Meral Vurgun |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|