![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aydından yarine mektup var
Aydından yarine mektup var Şimdi yalnızım bitanem Seni düşünüyorum Aşkımızı Olan biten her şeyi düşünüyorum Ben bu işin içinden çıkamıyorum Karanlık bir yaşam Tadı tuzu olmayan Sensiz ve hasret dolu hayatım Dışarıda yağmurlu bir hava Elimde sigaram Sigaramı dumanında bile sen varsın Seni içiyorum Seni içime çekiyor içimde hissediyorum Seni düşünüyorum Düşündükçe içime bir hüzün çöküyor Seni dileniyorum Hatıralarımdan Gözyaşlarımı tutamıyorum Ağlıyorum kahrımdan Acılarımdan Hasretinle yanıyorum Seninle mutlu bir aşkımız vardı Hayatımız vardı Şimdi senden ayrı yalnız Tek başımayım Seni düşünmekle geçiyor günlerim Sen düşüncem oldun Sen hayatım oldun Sen yaşamım oldun Gecem gündüzüm yalnızlığım Her şeyim ama her şeyim Sen oldun Seninle geçen günlerim Seninle yaşadıklarımla baş başa Yaşamaya Ayakta kalmaya çalışıyorum Bu bizim kaderimiz değimli Sen ya da ben Layık olmadığımız yerdeyiz Seninle sevdanla yaşıyorum 16.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|