![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben onu bilmem
Ölene rahmet der dilimiz bizim Hakk kabul eder mi? ben onu bilmem Yaratanı över sözümüz bizim Kalp tasdik eder mi? Ben onu bilmem Ölen Hırant,Ahmet,Abraham olsa Ardında milyonlar kan-yaş,ağlasa Her ölüm yılında adı anılsa Cennete gider mi? ,ben onu bilmem Benim bildiğim şu,insan ölümlü Benim bildiğim şu,kırma gönülü Benim bildiğim şu,insanın ömrü Yalana döner mi? ,ben onu bilmem Herkesin inancı herkese doğru Herkes bir yol tutmuş gider dosdoğru Bana göre Kur’an yolu en doğru Herkes inanır mı? ben onu bilmem Türküm,müslümanım, kimliğim benim Dinimi de,ırkımı da severim Eyy Adem babadan can kardeşlerim Bu söz hatalı mı? ben onu bilmem Söz söyleyen beyler sözün tutmadı Kuru gürültüyle vatan kurtardı Özü bir,sözü bir adam olmadı Ahde vefa var mı? ben onu bilmem Bilmem dedim amma,bildiğim de var Benim dinim de var,kimliğim de var Müslüman Türk yazar,mahşere kadar Bu söz dikenli mi? Ben onu bilmem Yeter Abdulhadi neyi bilmezsin Sen de mi kör oldun,bakar görmezsin Yüce Mevla kötüsünü vermesin İş başa düştü mü? , ben onu bilmem Abdulhadi Bay |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|