![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Neredesin Nerde
neredesin nerde? yaşayamadığım geçmişim nerde? bir yaraydın içimde defalarca kanattığım bir yağmurdun altında sırılsıklam kaldığım ve bir hayal çığlığında uyandığım senin bir türlü anlayamadığın! bu şehir o kadar yalnız bende o kadar yangın ki içimde, yüzleşemediğim anılar her sabah bir hançer gibi saplanıyor kalbime. ve sen her sabah evet! bu sabahlar doğarken öldürüyor seni gözlerimde. neredesin nerde? hep bu soruyu sordum yokluğunda bu viran şehire. elinden yıldızları alınmış söven bir gökyüzü sararmış bir sonbahar rüzgarıyla dokunuyordu tenime hergece irkiliyordum. kıştan kalma kardelen gibiydin avuçlarımda seni bağrıma basıyordum ama sen yine anlayamıyordun. seni hep içimde sakladım. hep içimde açtı çiçeklerin. gözyaşlarımla boğdum hergece bu şehri dikenin battı her gece kanadım yine senden başkasına yar diye sarılmadım. neredesin nerde? kısırlaşmış bir ilkbahar daha geldi sen neredesin nerde? bir serçe gözyaşıyla dayandım seher vakti pencerene ölüyorum bak sen neredesin nerde? , her sabah evet bu sabahta bensiz açarken gözlerini tutunamıyorum daha acılara neredesin nerde? sabah oldu sen nerdesin? akşam oldu sen nerdesin? sana sakladım bak geceyi süsledim kumrular gibi nerdesin nerde? yıldızım nerde? nerdesin nerde? tek çarem nerde? Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|