![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kadındır
Kadındır erkeği rezilde vezirde eden. Vezirlik dururken rezil oldum ben. Kadındır yuvada mutluluğu besleyen mutluluk dururken mutsuz oldum ben ya ben erkek değilim onun istediği türden ya da kadın gerçekte masaya vuran erkek istiyor Biraz yüksek sesle konuşsan erkeklenme sesini alçaltıp kibarlaşsan karı gibi kırıtma der elini kaldırsan maço kaldırmasan maça papazı yukarı tüküremiyorum bıyık yüzünden aşağıda sakal zaten bana engel rüzgara karşı tükürmekten başka çare kalmıyor onunda sonucu belli bir sözlük olmalı anlaşabilmek için yada ortak yeni bir dil mi icat etmeli cevabını bilen yol göstermeli yok tiyo vermeli futbol maçı değil ki bu üç sonucu olan netice belli erkek nakavt. Aman dostlar bu şiiri bacım duymasın küser, ablam okumasın gücenir, hanım görmesin herhalde keser, kuşbası mı, kıyma mı, bunu bilemem tabi. Annemi hiç sormayın keşke herkes onun gibi olabilse Gurur duyarım ben onu görünce. Mesut Öztürk |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|