![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hedefin Canı Acırmı
bilimsel takılalım bu satırları kırk beş kalibre kurşun parçası elbetteki işlenmiş alın teri verilmiş bir parça barut ve itenek aracılığı ile kendi kendine terk etmiyor yuvasını bak şu şeytan doldururda dense şeytan koymuyor onu fişek yerine bilimsel olmak gerekli biraz mesela o yiv olmasaydı namlunun içerisinde hızı mesafesi ne olurdu bilinmez tahmin edilen bir şey varsa eğer önünden kaçması kolay olurdu pusuları saymazsak eğer kesin olmayan insan olgusu değişken formüle sığmaz çok yönlü etkileşimli tutkusu için geliştirirdi kesin olan başka yöntem havanın içini hiç görmedim var mıdır yiv seti bu başka bir konu kırk beş kalibre kurşun parası yivli kesimi terk ediş süresi kolumdaki doksan üçte bir tezgahtan aldığım saatin kadranlarının hareketine müsaade etmeyecek kadar kısa aralıkta bir buçuk tur atıp merkez kaç kuvveti ile ilk havayı delişi ve sonsuz delişlerden sonra hedefe dokunuşu hedeften kastedilen bilimsel tanımlamaya girersek et ve kemikten yapılı hareketli nesne demek yeterli olur kanımca doksan üçten kalma saatimin işi değil bu döngü hesabının verilerini tutmak yaparken ürettiren düşünmüş müdür acaba hava şartlarından doğacak sapmaları önüne konacak kalkanları ansiklopedik bilgilere göre düşünülmüş ince ince pekte şaşmadım ya peki hedefin adını düşünmüş müdür soy kütüğünü üretkenliğini üretimini etin canı acır mı kasaba sorduğumda yaşım henüz beş buçukmuş kasap ters ters bakmış babamın kasaba bakışı gibi keserken sen onu etin canı acımıyor mu çocukça takıldık bilimsellikten biraz uzaklaştık kurşunun hedefe saplanış hızı yol alırken kaç devir aldığı hedefin yakınlığı hedefi delip geçmesi girdiği yer çıktığı yer ve açtığı deliklerin deliklerin çapları hep girdiği yeri düşünürsünüz amatördür ruhunuz çıktığı yeri görünceye kadar neden çıktığı yeri parçalar bilimsel takılalım dedik dokunduğunda hedefe sürtünme kat sayısı yükselirken keserken kurşunun hızını genişler dönme çapı işte tam burada önemli hedefin kalınlığı ben diyeyim ince cılız yirmi beşinde bir genç yirmi sekiz santim siz deyin yağlı kalontor cüzdanından öte elli üçünde biri altmış iki santim kurşunun girip çıktığı o uzun olmayan ömür mesafe birde yuvasından çıkıp hedefe kadar kat ettiği mesafe düşündüğünüzde amatörce ve oranca aynı olmalıydı deliklerin çapları bilimsel olmayacak kadar çocuksu bir soru takıldı bir köşeme hedefin canı acır mı bunun hesabı yapılır mı |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|