![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öyle Bakmayın
Öyle bakmayın Bakmayın zeki göründüğüme Yıllar sonra, yıllar sonra: Anlarım ………………………….Ben her şeyi… Seksen bir Yaz sıcağı Aylardan temmuz Gün yirmi dokuz Gömlek tende Terde gömlekte Hani derler ya Sıksan akacak, Bir bahçe kapısı önündeyiz İçeri giren üç kişiyiz En arkada yine ben Önde kara yağız bir oğan Ortada uzun boylu bir kız kurusu İçi sanki kurt yavrusu Koşanlar çok… Aklımın ucundan geçmedi saymak Bir anlık takıldı gözlerim Güneşe bakan gözlere döndü düşüncelerim Bir anlık dedik ya işte Sadece gözler içinmiş meğer Mevsimlerden yaz Aylardan Temmuz Birde güne takılalım nakarat Tamı tamına yirmi dokuz Gökyüzünde bir Güneş Yer yüzünde bir Güneş Takılan bir anlık gözüm Gönlüm gözümden ırak Dedim ya Öyle bakmayın Zeki göründüğüme Uzun zamanlı barut kokan Dolambaçlı yollar var Gözlerimle gönlüm arasında Günleri pek hatırlamam …………………Aylarıda Ama aylardan bir gün Güneş batmak üzere Gökyüzündeki sadece Bir otobüs kalkmak üzere Camından bakan bir kız Yüreğimde kar gibi kıskançlık Yanağından düşen İki damla yaş için, Ah benim deli gönlüm Neden kaçar gözlerin, Mavzerin şavkımı ki gördüğün Gönlüne koşulmuş at gibi Sevda Türkülerim karışmış, Düşüncelerim ne ki… Bir odanın içerisi Ne önemi var Bilmem kaç kişi Her kes gülerken o, düşünceli Gözleri dalmış, gönlü uykuya yatmış, Düşte bir sevda masalı kurar gibi Denizin kıyısında Denizli’nin sızısı Duvarlar Taş duvarlar… Kapılar Demir kapılar… Yerin ne önemi var Gönül söylerse gönül dinler Dedim ya Gözlerim ile gönlüm arasında Uzun yollar var Şimdi yol almak vakti Vız gelir O demir kapılar… Taş duvarlar… Yeter ki o yüreğini yanan Bitmesin satırlar Öyle Bakmayın Bakmayın zeki göründüğüme Yıllar sonra, yıllar sonra Anlarım; ………………………….Ben her şeyi… Demir kapı Taş duvardan uzaktayım Antalya da beton bir yapı İçinde düşler diyarı Yeşille maviye biraz uzaktayım Günün, saatin ne önemi var Saniyeleri saatlere döndürür yüreğim… |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|