![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Meltemlere Açtım Göğsümü
Meltemlere açtım göğsümü, yüreğimi Sıcacık esiyor... Kumsalında hayal meyal yürüyorum! Yukarı baktığımda güneşinden göz kırpması Üzerinde yürüdüğümde görüyorum incecik teni, Kürk gibi sarmış kum taneleri… Dudaklarında gülücükleri, Denizinde dalgalarına karışıp süzüyorum! Yorgunluğuna, huzursuzluğuna verecek tesellim olsaydı, Saunanın iklimde alıştırsaydım Asya masajına, Romantik akşam yemeği, sahilindeki kafeteryada Durdurabilseydim muhabbete doyulmaz anları... Akşam uzandığında, Hayallere daldığında, Aynanın karşısında saçlarını taradığında… Gülücükler sırmalaşsın özgür düşüncende, Yaprak dolması, baklava dilimi gibi Tat versin senli benli yaşayan perdenin gölgesinde! Aslında hayallerle olmuyor, Ömer Hayyam’ın kaleminde hissedişin doğmuyor, Karacaoğlan’ın sazından nağmeler coşmuyor… Orhan veli’nin İstanbul’u hep özlem! Adalarda romantik at arabası gezisi, ellerin elime dokunmuyor! Hele kırmızı gül, laleler odana sokulmuyor… Serenadın gitar telinde aşkın yürekten hıçkırık Dervişin torbasında yetmiyor dünyalık azık! Çok uzaklardasın ne yazık… Safet Kuramaz |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|