![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni Bir Düşün
Ben senden uzakta bir saat bile Ayrı duramazdım kırk gün ne çile Çektiğim ızdırap gelmezde dile Çökecek gibiyim beni bir düşün Ne heves bende ki, ne de inattan Geçtim sensiz olan her bir murat’tan Sensiz her adımda sanki sırat’tan Geçecek gibiyim beni bir düşün Kime kandın kimin yalanlarına Geldik mi kaderin oyunlarına Yokluğunun dipsiz kuyularına Düşecek gibiyim beni bir düşün Hüzünler gitmiyor yar başucumdan Önümü göremem hasret acımdan Canımı ayrılık uçurumundan İtecek gibiyim beni bir düşün Sağ yanım yaralı sızlıyor solum Kırıldı kanadım tutmuyor kolum Çıkmaz sokaklara düşüyor yolum Gidecek gibiyim beni bir düşün Sensizlik benziyor paslı hançere Saplanır sırtıma her gün bin kere Sevgilim gelmezsen en meçhul yere Göçecek gibiyim beni bir düşün Teselli kurutmaz kanlı yaşımı Yokluğun yerlere eğdi başımı Bu gidişle kendi mezar taşımı Dikecek gibiyim beni bir düşün Dağ olsa çekemez böylesi zulmü Allah sana versin kalan ömrümü Günahı boynuma artık ölümü Seçecek gibiyim beni bir düşün Bitecek sanırken azdı kalp ağrım Cehennemden beter yanıyor bağrım Sağır sultan olsan duyulur çağrım Ölecek gibiyim beni bir düşün 16 Eylül 2005 Metin Özturan |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|