![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Başka Bir YERDE
Ben hep bıraktığın yerde kaldım, Bazen bir karın yere düşmesi gibi, Bazen bir çocuğun kardan üşümesi gibi.. Düşe kalka büyümesi gibi Ben hayatı bir çocuk gibi masum sandım... Bilemedim hayatın yuvalar yıktığını Ve her cinayetinden yine masum çıktığını Sen ağlarken kahkahalar attığını, Gördüm işte,şimdi anladım Anladım hep yerimde saydığımı Doğduğum gün başlamış çilem... Küçükken sandığım mutluluğum yalanmış, Yalanmış havadan sudan tat aldığım... Etrafımda gördüğüm her insan Bu yalanın bir parçasıymış... Ben hep bıraktığın yerde kaldım, Eli boş,yüzümde olmayan sevinçle Gözümde yaş Sırtımda bin dünyanın yüküyle, Bu defa hayatın değil,senin kapını çaldım... Ben hep bıraktığın yerde Seni aradım... Ve gerçek mutluluğun Sana kul olmaktan geçtiğini Bu defa anladım Anladım o zaman hayatın Her türlü cilvesinin Sana vız geleceğini Anladım bekliyor beni çocukluğum Ve delikanlılığım...yeniden başlayacağım Değil mi? herşeye,başka bir yerde |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|