www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-11-2006, 02:50 PM   #1
XıRTıK
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 10201
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : XıRTıK will become famous soon enoughXıRTıK will become famous soon enough

Çalar saat

Eskiden anadolu köylerinden birinde tek bir calarsaat varmis.Saatin sahibinin kardesi ormana gidecekmis ve ogluna
-"Git amcandan saati iste" demis.
Annesi de hemen söze atilip :
-"Boşuna çocugu yorma,ben her zaman sabah namazindan bir saat önce tuvalete giderim. o zaman sizi kaldiririm." demis.Kadin o gece suyu fazla kaçirmis ve uyuduktan bir saat sonra kalkip tuvalete gitmis sonra onlari uyandirmis.Baba ogul ormana gelmisler bekle bekle sabah olmuyor ve çocuk babasina:
-"Baba ben üsüyorum" demis
Babasi da:

-"Senin ananin a*indan saat olursa sen daha çoook üsürsün.."

Vazelin

Adamin biri motosiklet almis.Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu göstermek üzere kiz arkadasina gitmis.Neyse aksama dogru kiz gel senibize götürüp ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz.. demis ve bir hatirlatmada bulunmus
-"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz.Konusan bulasiklari yikar"..
Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye düsünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dag tas her yer bulasik.Ulan bir konusursak yandik demis.Yemek yerken aklina ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis.Kizin elini tutmus kimseden çit yok."bir de öpeyim demis"
Öpmüs gene çit yok."ulan ben bunu becereyim demis" herkesin gözü önünde becermis ama gene çit yok.Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da güzelmis deyip onuda becermis..
Gene çit yok.Tam bu sirada disarda gök gürleyip yagmur yagmaya baslamis.Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden çikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis.

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim"

yetkili arkadaşlar eğer uygun değilse konuyu kapatsın lütfen...

Son düzenleyen: XıRTıK; 03-11-2006, 03:01 PM..
XıRTıK çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
crystalper (03-21-2006), ObSeSSiOn (03-11-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı