![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Unutursan Beni
Bilmeni istediğim bir şey var: Biliyorsun nasıl olduğunu: baktığımda kristal aya, ikircikli güzün penceremdeki kızıl dalına, ateşin yakınında dokunduğumda ince küle ya da odunun buruşmuş bedenine, her şey getirir beni sana, sanki yaşayan her şey, koku, ışık, metaller, beni bekleyen küçük teknelerdir, senin adalarına doğru giden. Pekâlâ, eğer azar azar sevmeyi bırakırsan beni, bırakırım seni sevmeyi azar azar. Eğer birden unutursan beni, arama o an beni, çünkü unutmuş olurum çoktan seni. Hayatımın içinden geçen bayrakların bu dalgalanışını yayılmış ve çılgınca bularak, köklerimin olduğu yüreğinin kenarında bırakmak istiyorsan beni, iyi düşün, o gün o saat kaldıracağım kollarımı ve köklerim gidecek uzaklara başka bir toprağı aramaya. Fakat eğer her gün, her saat hissedersen, benim yazgım olduğunu bükülmez bir aşkla, her gün beni aramak için yükselirse bir çiçek dudaklarına, ah, sevgilim, ah nazlım, o eski ateşteki alazlarım coşar yeniden, ve bendeki hiçbir şey ne söner ne de unutulur, aşkım beslenir senle, ey sevgilim, ve yaşadığın müddetçe, kollarında olacak terk etmeden benimkileri. |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|